Inaktiv platsannons

Tamam söker ledare/volontärer till aktivitetsgrupp för nyanlända ungdomar! i Stockholm

Om tjänsten

Tamam

Tamam bedriver två aktivitetsgrupper för nyanlända ungdomar i Stockholm, nu söker vi ledare inför höstterminen. Att vara ledare är ett roligt och utvecklande ideellt uppdrag perfekt att kombinera med jobb och studier!

Vi letar efter dig med god kännedom om Stockholm, med intresse av att planera och genomföra aktiviteter, och ett stort engagemang för att se till att alla som bor i Stockholm känner sig trygga i staden. Vi letar efter dig som tycker att det är roligt att hitta på olika aktiviteter tillsammans med andra människor.

Aktiviteterna utgår från deltagarnas intressen och kan vara alltifrån att testa på klättring, till att promenera i skogen, att åka skridskor, besöka museeum, gå på teater. Bara fantasin sätter gränserna!

Som ledare ansvarar du för en välfungerande grupp. Det innebär att:

-Du deltar på aktiviteter varje vecka (om du inte kan meddelar du detta i god tid)
-Du tar ansvar för ditt ansvarsområde (kan tex. vara att inhandla fika, kontakta deltagare osv)
-Du tar ansvar för att alla i verksamheten trivs och känner sig trygga

Som ledare får du stöd av en anställd i Stockholm som ansvarar för gruppen. Som ledare för en aktivitetsgrupp kommer du att få erfarenhet av samordning och ledarskap och du kommer att få ett värdefullt kontaktnät eftersom aktivitetsgrupperna är en del av ett större projekt med 11 andra organisationer. Ta chansen och sök ett mycket utvecklande och roligt uppdrag!

Tveka inte på att höra av dig till oss med frågor!

När och var ska uppdraget genomföras: 
1 gång/vecka á 2 timmar, plats är varierande beroende på vilken aktivitet som genomförs
Specifika önskemål eller information: 
Inga särskilda förkunskaper krävs. Vi ser dock gärna att du är glad, positiv och engagerad. Som ledare bör du vara öppensinnad, flexibel och nyfiken på andra människor. Eftersom vi är en ungdomsorganisation ser vi gärna att du är i åldern 18-30 år. Som gruppledare kommer du att få en introduktion till uppdraget av Tamams anställda, och du kommer att få en grundutbildning om Tamam som organisation. Utöver det kommer du att ha stöd av projektledaren för grupperna. Du kommer med andra ord inte att vara själv i ditt uppdrag utan få mycket stöd av Tamam som organisation. 
Minimiåtagande: 
2 timmar/vecka

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete