Inaktiv platsannons

Bli volontär för världens största ickevålds-organisation i Stockholm

The Non-Violence... #metoo har gjort att hela samhället fått upp ögonen för hur vanligt sexuella trakasserier är. På Non-Violence jobbar vi mot våld, sexuella trakasserier och kränkningar och vi vet att förebyggande arbete är det enda som...

Om tjänsten

The Non-Violence Project

#metoo har gjort att hela samhället fått upp ögonen för hur vanligt sexuella trakasserier är. På Non-Violence jobbar vi mot våld, sexuella trakasserier och kränkningar och vi vet att förebyggande arbete är det enda som skapar verklig förändring i samhället.

Vi behöver nu hjälp vid flertalet tillställningar, konserter och sportevents med att synas på plats och rekrytera månadsgivare. Vi söker både yngre och äldre personer som tycker att marknadsföring och rekrytering är kul. Uppdraget kräver ett genuint intresse för ickevåld och viljan att göra skillnad. Var med och hjälp till att förse dagens unga, morgondagens beslutsfattare, med vår prisbelönta utbildning i självkänsla och konflikthantering för att förebygga och stoppa våld och trakasserier i Sverige.

Uppdraget är roligt men framförallt viktigt, du träffar nya människor och lär dig massa samtidigt som det är en bra erfarenhet inför framtiden!

När och var ska uppdraget genomföras: 
I Stockholmsområdet. Delta vid flera olika event.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser gärna att du är över 18 år. Du behöver ingen tidigare erfarenhet utan får utbildning av oss för att genomföra ditt uppdrag. Man är alltid två eller fler volontärer vid varje tillfälle.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse. Men vi ser helst att du kan vara aktiv 3-6 timmar/ tillfälle mellan 2-4 gånger/ månad.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete