Inaktiv platsannons

Transition Manager till Atea i Stockholm

Om tjänsten

Transition Manager till Atea Stockholm
Sista ansökan 2018-08-31

Atea - svenska landslaget i IT-infrastruktur  
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för Atea är det viktigt att du liksom de lever dessa värderingar.  
 
Stockholm Services är ett regionalt affärsområde med uppdraget att ta ett helhetsansvar för regionens avtalsförsäljning avseende IT som tjänst, med eget specialistsälj-, transitions, -leverans- och förvaltningskraft. 
 
Uppdragen i avtalen består av att producera tjänster och tjänstekomponenter inom IT-infrastruktur, så som bl.a. arbetsplatstjänster, Wlan/Lan samt centrala driftstjänster.  
Ateas kundavtal är nationella så väl som nordiska. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken och ett team av kollegor som brinner för tjänsteaffärer samt en vältrimmad leveransorganisation. 
 
Nu behöver Atea förstärka laget med en spelare som vill arbeta med etablerings- och förändringsprojekt för Ateas erbjudande inom tjänsteleveranser till privat och offentlig sektor.  
 
Om rollen:
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av: 
  • Att delta i affärsprojekt och genomföra kundpresentationer avseende T&T-projekt 
  • Skapa projektplaner, kalkyler och beräkna projekt för T&T i samband med och i anbudsarbetet 
  • Kunna agera projektledare för T&T i upphandlingsfasen för att sedan lämna över till projektledare 
  • Kunna agera beställare av Ateas projektledare för T&T-projekt efter vunnet anbud 
  • Skapa och äga regionala onboarding-processer för implementation av moln-tjänster 
  • Kontinuerligt optimera och utveckla T&T-processerna för regionen, kvalitet, precision och effektivitet  
Vi söker:
 
För att lyckas i rollen som Transition Manager behöver du: 
  • Ha lång erfarenhet inom IT-branschen varav minst några års erfarenhet som projektledare avseende införandeprojekt i tjänstebaserade IT-leveranser 
  • Mycket god erfarenhet kring projektstyrningsmodeller och affärsprocesser. PPS/Prince m.fl. 
  • Behärska grunderna i ITIL Foundation 3.0 
  • Deltagit i ett flertal större upphandlingar och lett införandeprojekt avseende tjänsteleveranser  
  • Ett konsultativt och kommersiellt förhållningssätt 
Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är en affärsmässig relationsskapare som tycker om att ta personligt ansvar och har stor integritet. Du ser möjligheter och är inte rädd för att ta initiativ. Du arbetar strukturerat samt är effektiv och analytisk. Som indirekt ledare för ”din leverans” tillämpar du ett coachande arbetssätt som får Ateas organisation att växa. Du är engagerad och har en egen hög drivkraft. 
 
Erbjudande: 
På Atea är det alltid nära till beslut. Organisationen har en målmedveten satsning på sina medarbetares utveckling och kulturen präglas av Ateas värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster 
 
Ansökan:
 
I denna rekryteringsprocess samarbetar Atea med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
 
Ansökan sker via denna länk:
 
Välkommen till Atea! Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)