Inaktiv platsannons

IT-konsult med fokus på Microsoft i Skellefteå

Om tjänsten

IT-konsult med fokus på Microsoft Skellefteå
Sista ansökan 2018-08-31

Hos Atea är det alltid nära till beslut. De har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och deras medarbetares personliga utveckling och hälsa. Ateas kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är IT-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea.  
 
Atea har alltid stora saker på gång. De gillar att utmana gängse regler och går ofta en egen väg. Atea gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Nu har du möjligheten att bli en del av detta vinnande lag i Skellefteå, läs vidare och ansök redan idag då urval sker löpande!  
 
Arbetsuppgifter 
I rollen som Systemkonsult på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras IT-miljö med installation, konfiguration och administration.  
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 
 
Vi söker dig som 
För att lyckas i tjänsten som Systemkonsult bör du ha någon av följande kompetenser:  
  • Office 365  
  • Azure  
  • Någon av produkterna i Microsofts System Center-svit  
  • Erfarenhet av IT-branschen  
  • Erfarenhet av konsultyrket  
Framförallt ser vi att du har en extrem vilja i att utveckla och bredda dina redan befintliga kunskaper inom Microsoft och bli en vass konsult hos Atea!  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vidare talar och skriver du flytande svenska för att underlätta all kommunikation såväl internt som externt.  
 
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Ansökan sker via denna länk:
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)