Inaktiv platsannons

Chef Customer Service Mill i Frövi

Om tjänsten

Customer Service Mill är en del av Supply Chain organisationen inom Billerudkorsnäs. Våra Customer service mill avdelningar finns på våra produktionsenheter i Karlsborg, Frövi, Gävle, Gruvön, Jakobstad i Finland, Beetham i England samt Skärblacka.

Vi söker nu en chef till vår Customer Service Mill i Skärblacka!

Om tjänsten
Du kommer att vara lokal chef för CSM i Skärblacka och ansvara för kundservicespecialistarbete, optimering av orderplanering inom produktområdet MG samt för produktionsplanering och leveransplanering för de order som produceras på vår produktionsenhet i Skärblacka. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för CS Mills tillsammans med cheferna från övriga orter.

Din uppgift blir att leda arbetet inom CSM i Skärblacka med fokus på hög kundservice och effektiva arbetsprocesser. Vi jobbar med kontinuerliga förbättringar enligt Lean. Du kommer att leda en avdelning på 17 personer där ditt ansvar blir att motivera och engagera gruppen att nå våra mål för en effektiv, entusiastisk och serviceinriktad organisation. Vi har ett nära samarbete inom chefsgruppen för att lära och inspireras av varandra.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom logistik, inköp eller ekonomi eller att du har förvärvat dina kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Det är en fördel om du har erfarenhet från pappers-massaindustrin eller liknande processindustri. Du ska ha några års erfarenhet som ledare. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska och gärna goda kunskaper i andra språk.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett intresse av att leda andra människor och som drivs av att få dina medarbetare och avdelning att utvecklas. Som person är du kommunikativ, strukturerad, nyfiken och har förmågan att hantera hektiska situationer som kräver snabba lösningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej