Inaktiv platsannons

Kundtjänsthandläggare/provförrättare i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kundtjänsthandläggare/provförrättare med placering i Luleå. Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige.

Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Till Förarprovskontoret i Luleå, söker vi nu en kundtjänsthandläggare/provförrättare.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta många olika kunder. Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att förrätta kunskapsprov, både i grupp, individuella prov men även tillsammans med tolk. Du administrerar fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. Vidare ingår receptionsarbete och allmänna kontorsgöromål.

Bemötande och tydlig information är viktiga delar i ditt arbete för att våra kunder alltid ska få de bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper. Du arbetar enligt fastlagt schema och arbetet kan innebära resor i viss utsträckning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
- har en avslutad gymnasieutbildning
- har körkort för personbil
- kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
- är minst 23 år. Detta är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov.
- har goda kunskaper i Officepaketet.

Det är meriterande om du
- har erfarenhet av administrativa dataprogram och system.
- har behörighet att genomföra kunskapsprov för körkort.
- har erfarenhet av arbete som administratör och receptionist.

Som person har du god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.
Du har ett starkt kundfokus och arbetar för att hitta lösningar som passar både kund och organisation. Du förstår kundens behov och utvärderar beslut utifrån hur kunden kommer att påverkas.
Som person är du initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansök via knappen "Sök tjänsten här" nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.
Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-08-31

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej