Inaktiv platsannons

Jurist i Eskilstuna

Om tjänsten

About the job

Vi har en stark tillväxt, nöjda kunder, och glada medarbetare. Detta framgångskoncept gör att vi behöver förstärka vår bemanning.

Du kommer att tjänstgöra vid våra kontor i Eskilstuna och Strängnäs kommun. Din uppgift blir att ge kvalificerad juridisk rådgivning till bankens privat- och företagskunder inom familje- och affärsjuridik. Exempel på detta kan vara generationsskiften, fastighets-, inkråms- och bolagsöverlåtelser, bodelningar samt upprättande och granskning av avtal för bankens räkning.

I uppgiften ingår också att fånga upp andra kundbehov, än de rent juridiska, och lösa dem tillsammans med dina kollegor på banken.

Juristavdelningen är en expanderande verksamhet där du från start tar stort eget ansvar för både avdelningens resultat och din egen utveckling.

What you need to succeed
  • Du är utbildad jurist och har en stark vilja att arbeta affärs- och resultatinriktat 
  • Erfarenhet av kvalificerad juridisk rådgivning är meriterande

 

Why work with us?

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete och kommer att kunna bidra till att ge dig en mycket god kompetensutveckling inom de områden som du har behov av. Vår juristavdelning består idag av två jurister, till din hjälp finns även stödfunktioner. Vi driver verksamheten framgångsrikt och ser utmaningar som möjligheter.

Din ansökan skickar du till Emma Hellström: 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)