Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Mora

Om tjänsten

Om jobbet

Vårt Sales & Service-team i Mora består av 9 medansvariga och totalt är vi 28 medansvariga inom kontoret. Vi verkar på en expansiv och affärsintensiv marknad.

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker kontoret. Du genomför de affärer kunden har behov att få hjälp med. Du kan även slussa eller guida kunden till t.ex. en specialist.

Som kundrådgivare ansvarar du inte för en specifik kundbas utan ger service och genomför affärer med de kunder som tar kontakt med kontoret, bokat och obokat.

Arbetsområden/ansvar:

  • Läsa av och hantera kundens totala behov, eventuellt guida kunden vidare när specialistkompetens behövs
  • Hantera självständigt företags- och privatärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC
  • Ger finansiell rådgivning till primärt privatkunder men hanterar även företagskunders grundläggande behov inom både låna, spara och betala
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt att du är en pedagogisk, social och utåtriktad person som lätt skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ och har ett starkt driv. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Formella krav i rollen är Swedsec licens, bolånelicens, FFL Liv och FFL Sak samt kreditbeviljningsrätt.

Har du erfarenhet av bolån, så ses det som mycket meriterande.

Varför jobba hos oss? - Jenny Fougstedt

Vi har ett nytt kontor som öppnades i maj i år där vi på ett agilt sätt möter våra kunder och ger bästa service.

Jag tror att vi når den bästa framgången när vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi stimuleras av lagarbete, antar utmaningar, har högt i tak och framför allt har vi roligt ihop.

Min förväntan på dig är att du är driven, engagerad, positiv och har känsla för service och affärer. Du tycker om att anta utmaningar och ser det som möjligheter att växa och lära nytt. Självklart är du en lagspelare men med starkt ansvar för leveranser och ditt bidrag till teamet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)