Inaktiv platsannons

Field Sales Executive i Malmö

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

Do you want to be the best? Then come and work for the best!


DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara en i vårt team och måla världen gul.

Den svenska försäljningsorganisationen finns representerad i hela landet, från Malmö i söder till Ljusdal i norr. Vi söker just nu en Field Sales Executive i Göteborg för en tillsvidareanställning.

Vill du arbeta självständigt med försäljning för marknadsledande företag inom expressleveranser? Strävar du efter kontinuerlig utveckling som säljare? Vill du ha internationella Superstars som kollegor? Då kan du vara rätt person för oss på DHL Express!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Field Sales Executive på DHL Express arbetar du självständigt med försäljning gentemot företag. Du bearbetar medelstora och stora företag inom alla branscher i mellersta Götaland du arbetar med både befintliga och nya kunder. Ditt fokus är att skapa mervärde för varje kund i deras samarbete med DHL, detta gör du genom ett aktivt försäljningsarbete på plats hos dina kunder.

Kvalifikationskrav

  • Avslutad gymnasieutbildning med en påbyggnadsutbildning inom försäljning eller har arbetat dig till din erfarenhet
  • God datavana
  • Behärskar svenska och engelska utan problem
  • Är kund- och säljfokuserad och alltid affärsmässig
  • Du är även naturligt kontaktsökande, är nyfiken och positiv samt har en stark drivkraft att skapa lönsamma affärer och nöjda kunder
  • Du arbetar mycket strukturerat och delegerar och prioriterar uppgifter för att hela tiden säkerställa att du håller våra kundlöften
  • Som person tror vi att du är en utpräglad ”Hunter” med förmågan att både att vinna dina kunders förtroende och att gå på avslut

Att du har B-körkort är ett krav då du kommer att resa dagligen i denna tjänst.

Vi erbjuder dig

En tjänst där du har ett stort varumärke i ryggen i en arbetsplats som präglas av ett högt tempo, självständigt arbete, mycket engagerade kollegor och där det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Möjligheten att påverka din inkomst genom målinriktat och fokuserat arbete.

En av marknadens bästa utbildningsprogram samt regelbunden coachning, stöd och utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placeringsort är Landvetter flygplats

Sista ansökningsdag: 7 september 2018


Då vi eftersträvar jämställdhet välkomnar vi gärna kvinnliga sökande.

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej