Inaktiv platsannons

Catering Host/Info till Silja Symphony i Stockholm

Om tjänsten

Tallink Silja strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling.Nu söker vi dig som vill ha ett ansvarsfullt och mångsidigt arbete som Catering Host i informationen ombord på Silja Symphony.

Dina arbetsuppgifter i korthet:

  • Receptions service ombord och högtalarutrop
  • Vara uppdaterad i våra produkter och koncept ombord
  • Hålla arbetsplatsen representativ
  • Kassa- och valutahantering
  • Ansvar för rapportering av reparations- underhållsbehov till förman

I din befattning som Catering Host ska du även vara behjälplig inom övriga arbetsuppgifter på avdelningen. Nattarbete förekommer.

Vi söker dig som:

  • Har relevant utbildning och/eller väldokumenterad erfarenhet av receptionsarbete
  • Känner stolthet i att ge den bästa gästupplevelsen
  • Är serviceminded och flexibel samt van att arbeta under press
  • Känner dig trygg i din arbetsroll och brinner för att arbeta med människor
  • Har flytande språkkunskaper i svenska, engelska och finska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

För att lyckas bör du vara positiv, driven och ha en hög servicekänsla. I ditt arbete får du ständigt möta nya människor vilket kräver att du har en god social kompetens. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom gott samarbete.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism. 

Alla nya medarbetare genomgår en hälsoundersökning för friskintyg med alkohol- och drogtest. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är vårt säkerhetsspråk. Andra språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av fartygsarbete.

Är du vår nya arbetskollega?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök via vår hemsida  senast den 26 augusti. Urval samt intervjuer sker löpande, sök därför gärna redan idag! Lön enligt kollektivavtal. Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid.

 

 

 

Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt arbete med mångsidiga arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag varför kvalitet och personlig service alltid kommer i första hand.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 17 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb