Inaktiv platsannons

Kundmottagare till Scania Malmö

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Efterfrågan av våra tjänster och service ökar och vi söker medarbetare till vår verkstad i Malmö.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare är din uppgift att sälja och markandsföra verkstadens tjänsteutbud. Du ska maximera utnyttjandet av verkstadskapaciteten och ge bästa möjliga service till både externa och interna kunder som bokar tid för service och reparation. Du förväntas lösa problem och avvikelser med kunden i fokus och även ta proaktiva kontakter, som t.ex. att ringa kunder och erbjuda kampanjer som ska utföras. Du säkerställer att kundens behov och förväntningar uppfylls i hela processen från förfrågan till utförande och uppföljning.

Du ställer en första feldiagnos och schemalägger arbetet för att utföras direkt eller vid senare tidpunkt i verkstadens planeringssystem. Du lämnar kostnadsförslag och kontrollerar kunden kreditvärdighet. Du utför

Som en medlem av serviceteamet hjälper du dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflöden och administrationen av verkstads- och reservdelshantering. I dina arbetsuppgifter ingår daglig hantering av administration kring fakturering och reservdelar.

Din profil

Du besitter god teknisk kompetens och har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och försäljning.

Goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem är grundkrav, erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig

–       En trivsam och utvecklande arbetsmiljö

–       Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

–       Mycket goda möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

 

Arbetstiderna är 0700-1600 Mån-Fre samt ett roterande schema med arbete på lördagar.

Ytterligare information
Kontakta gärna Andreas Bernspång, Servicechef tfn 010-706 69 37.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillättas innan sista ansökningsdag. Under perioden v30-33 har jag semester och ansökningar behandlas ej under denna period.

Välkommen med din ansökan !  

 

About the job
  • Title: Kundmottagare till Scania Malmö
  • Business area: Service Market
  • Country: Sweden
  • City: Malmö
  • Last application date: 2018-09-15
  • Job Id: 20181319
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)