Inaktiv platsannons

Ställföreträdande Butikschef i Karlshamn

Ställföreträdande... Allmän... Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig f...

Om tjänsten

Ställföreträdande Butikschef Allmän information

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en ställföreträdande Butikschef till vår butik i Karlshamn.

Det här får du göra

Du kommer tillsammans med Butikschefen leda och utveckla vår butik mot de fastställda målen. Du kommer även att ansvara för en egen avdelning inom butiken och det kommer även ingå andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom butik såsom att plocka upp varor, arbete i kassan etc. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Det här förväntar vi oss

Det är en förutsättning för rollen att du är matintresserad, bra att på driva lönsam försäljning, kundfokuserad och tycker om att arbeta med människor. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap exempelvis som teamchef inom handeln. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att ge arbetet ditt fulla engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handeln.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Butikschef Andreas Green 0454-33653

Vi vill ha din ansökan senast den 26 augusti 2018.

Information om bolaget

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Vi finns representerade med 24 butiker runt om i Sverige samt att vi även erbjuder rikstäckande distribution vid köp i vår e-handel. Vår mission är att vara Sveriges ledande restauranggrossist. Detta möjliggör vi genom att erbjuda personlig service, tillgänglighet och kvalitet, till bästa pris. Snabbgross ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Läs mer om oss på och . 

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlshamn
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej