Inaktiv platsannons

Studenter/extraanställda för besiktning av villor i Västerås

Studenter/extraanställda för besiktning av... Vi vill träffa fler kunder! Vi söker dig som vill träffa våra kunder på kvällar och helger och...

Om tjänsten

Studenter/extraanställda för besiktning av villor

Vi vill träffa fler kunder! Vi söker dig som vill träffa våra kunder på kvällar och helger och hjälpa dem med skadeförebyggande råd. 
 
Om jobbet  
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att göra risk- och skadeförebyggande besiktningar hos våra privatkunder. Du skriver protokoll på risker och brister samt hjälper till med rådgivning.  
 
Vi söker dig som vid sidan av studierna vill arbeta extra på kvällar och helger. Vi ser helst att du är i början av dina studier, gärna byggnadsteknisk inriktning, och att du som söker både har möjlighet och vill jobba minst två pass i veckan under kvällar/helger.  
 
Vem är du?  
Som person är du positiv, noggrann och serviceinriktad. Du är förtroendeingivande, har ordningssinne och tycker om att ha prata med människor. Du kommer att besöka kunderna i deras hem och tjänsten kräver körkort för bil. 
 
Låter det intressant?  
Vill du veta mer, ring skadechef Andreas Hammarbäck 0739-20 02 27.  
 
Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco.  
 
Tjänsterna är placerade i Västerås alt. Örebro och innebär resor i Västmanland och Örebro län. 
 
Välkommen med din ansökan senast 27 augusti. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej