Inaktiv platsannons

HR-konsult till innovativt vård- och omsorgsbolag i Norrtälje

HR-konsult till innovativt vård- och... Drömjobbet - meningsfullt och utvecklande HR-arbete.   Om... Vill du vara med och skapa v...

Om tjänsten

HR-konsult till innovativt vård- och omsorgsbolag

Drömjobbet - meningsfullt och utvecklande HR-arbete.
 
Om oss
Vill du vara med och skapa värde för våra kunder och medarbetare genom delaktighet, trygghet och respekt? Hos oss får du arbeta med HR-frågor i ett innovativt vård- och omsorgsbolag. Vi stöttar aktivt våra chefer i att skapa en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare, som i sin tur utför omvårdnad för våra medborgare i livets alla skeden. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Tillsammans ger vi våra chefer förutsättningar att bedriva ett gott ledarskap. Du kommer att, tillsammans med bolagets fem övriga HR-konsulter, arbeta brett med både strategiska och operativa personalfrågor. Du fungerar som konsultativt chefsstöd när det gäller arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, rehabilitering och organisationsutveckling i ett verksamhetsnära och roligt HR arbete. HR-konsulterna sitter tillsammans med kommunikatörer, lönehandläggare och controllers för att ge optimalt stöd till bolagets chefer.   
 
Vi utvecklar ständigt våra processer inom HR-området och utbildar våra chefer. Ambitionen är att alla ska få en unik förmåga att leda sina medarbetare på bästa sätt utifrån vår värdegrund – delaktighet, trygghet, respekt. På så vis fortsätter vi vara ledande som attraktiv arbetsgivare. Som HR-konsult hos oss erbjuds du ett generöst flextidsavtal samt möjlighet till distansarbete.  
 
Om dig

Du är engagerad, nytänkande och professionell samt ser sambandet mellan HR-området och verksamhetens behov. Du tar initiativ och uppnår resultat, delar med dig av din kunskap och bidrar till partnerskap med chefer, medarbetare och kollegor. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetet i teamet samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för egna uppdrag och projekt. För att klara uppdraget har du en högskole-/universitetsutbildning inom HR eller motsvarande och minst 3 års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete samt mycket goda kunskaper om de lagar och avtal som styr området.    

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej