Inaktiv platsannons

Projektadministratör inom ekonomi i Stockholm

Projektadministratör inom... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och...

Om tjänsten

Projektadministratör inom ekonomi

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till statlig verksamhet i Stockholm söker vi nu en projektadministratör som ska ansvara för att inkommande leverantörsfakturor för projekten hanteras i tid samt uppföljning av att dessa utanordnas i tid. Du kommer också att ansvara för interndebiteringar inom projekten. I tjänsten som projektadministratör arbetar du främst med att hantera verksamhetens projektekonomi samt stödja ekonomigruppen med administrativa uppgifter så som:

  • hantering av leverantörsfakturor inom projekten
  • kontroll och uppföljning av projektekonomi
  • stödja projektledare i projektekonomi (så som att ta fram projektnummer, stödja i upplägg av budget och beslutsunderlag, uppföljning och avslut)
  • genomföra interndebiteringar inom projekten
  • hantera anläggningsregister (bland annat registrering och förberedande av omföring av anläggningar)
  • behjälplig vid processen av beslut och beställning/avrop
  • stöd med projektresursplanering

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning fastighets- eller företagsekonomi. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Mycket god förmåga att kommunicera i skrift och tal samt goda datorkunskaper i olika system och lätt för att lära dig nya system.

Det är meriterande om du har

  • yrkeserfarenhet med liknande arbetsuppgifter.
  • erfarenhet av arbete i fastighetssystem.
  • erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett ekonomiskt sinne och är intresserad av systemfrågor då du kommer att arbeta i flera olika system.

Som person är du:

Strukturerad
Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Analytisk med förmåga att se helheter, tänka och arbeta både strategiskt och operativt.

Noggrann

Följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att man tar hänsyn till dessa. Ser till att inget lämnas åt slumpen.

Initiativtagande

Tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat. Argumenterar för och förklarar varför aktiviteterna ska genomföras.

Samarbetsförmåga
Arbetar bra tillsammans med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Trivs med att jobba i grupp.

Du erbjuds

En roll som projektadministratör på statlig verksamhet i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2019-02-28 med möjlighet till förlängning.

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning

Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor.  Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej