Inaktiv platsannons

Inkassohandläggare i Varberg

Inkassohandl... ... Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i...

Om tjänsten

Inkassohandläggare

Inkassoavdelningen

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.

På vår inkassoavdelning i Varberg arbetar cirka 30 personer med att i första hand per telefon kontakta skuldsatta personer för att få till stånd överenskommelser om betalning av förfallna fordringar. Arbetet innebär även kontakter med myndigheter, kontroller av offentliga register och skrivelser till rättsliga instanser. Vi har öppet 8-21 måndag till torsdag och vilket innebär att man arbetar två kvällar i veckan på ordinarie schema. På fredagar stänger vi klockan 17.

Till vårt kontor i Varberg söker vi nu flera INKASSOHANDLÄGGARE

Arbetsuppgifterna består främst av följande.

• Att med tilldelade verktyg och rutinbeskrivningar kontakta gäldenärer per telefon i syfte att få till stånd överenskommelse om betalning av förfallna fordringar

• Att hantera och administrera inkassoärenden via brev, e-post och inkommande samtal

• Att vara gäldenärens kontaktperson hos Gothia Inkasso

• Att hålla en hög servicegrad med avseende på svarstider, information och rådgivning

• Att bevaka, bedöma och följa upp gäldenärer och inkassoärenden

Du behöver vara lyhörd för gäldenärers situation och behov, samt besitta en god och positiv förhandlingsteknik. Arbetet förutsätter också en analytisk förmåga för att kunna fatta beslut om relevanta inkassoåtgärder med hänsyn till den information som finns tillgänglig. Vidare behöver du vara serviceminded, strukturerad och stresstålig för att trivas i din roll. Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datorvana.

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar. Goda möjligheter finns till karriärsutveckling men vi kan redan nu erbjuda dig ett omväxlande arbete med god insyn i vår verksamhet och många kontaktytor inom vår organisation.

I den svenska organisationen arbetar ca 170 personer, varav ungefär 140 Varberg, inom våra huvudsakliga affärsområden, men också med våra viktigaste supportfunktioner som Finance, IT, Affärsutveckling och Legal.

Tjänsterna är på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 10 september. Urval sker löpande, och intervjuer kan ske innan sista ansökningsdag.

För mer information kring tjänsterna kontakta Anders Larsson på telefon 0340 – 66 44 00 eller via mail på anders.larsson@arvato.com

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Varberg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej