Inaktiv platsannons

Byggprojektledare till SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Byggprojektledare till SCA

Till vårt team söker vi nu en drivande och ansvarstagande byggprojektledare med god samarbetsförmåga.

Din nästa utmaning

Som byggprojektledare kommer du att leda projekt från förstudie till genomförande och ansvara för projektbudget och kostnadsuppföljning. I ditt ansvar ligger att bygga upp spetskunskap för unika byggbehov. Du kommer också att utföra förstudier vilket inkluderar framtagande och utvärdering av tekniska underlag, kostnadskalkyler och projektplanering. I detta ingår även att vara beställarens representant vid samarbete med externa konsulter.


Du kommer att arbeta med att genomföra projekt vilket inkluderar upphandling och kvalitetskontroll samt projektledning. Kvalitetssäkra att det som byggs följer handlingar och att det blir det beställaren efterfrågade. Arbetet innebär att arbeta med investeringar samt att stötta organisationerna i löpande byggfrågor. Tjänsten innefattar ett ekonomiskt ansvar i kalkyl-, budget- och prognosarbete. Du kommer att arbeta över affärsområdenas geografiska verksamhetsområden.


Inom enheten finns samlad kompetens inom flera områden och du kommer ha många duktiga kollegor och en engagerad chef som stöttar dig i ditt arbete. Rollen innebär mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang och som får energi av att bygga långsiktiga relationer.

Vem är du?

Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning och erfarenhet av


byggprojektledning och genomförande av byggprojekt. Dessutom har du erfarenhet av mark och anläggningsarbeten samt från planering och projektering. Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar i form av kalkyl-, budget- och prognosarbete. Det är meriterande med kunskaper inom entreprenadjuridik samt arbetslivserfarenhet från konsult- eller entreprenadverksamhet.


Du har lätt för att kommunicera på såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift.             


Som person föredrar du att jobba självständigt under eget ansvar. Du vågar leda och ta beslut samt har en förmåga att ta egna initiativ och driva projekten på ett ansvarsfullt sätt. Som person är du öppen för nya idéer och angreppssätt samt har förmåga att skapa en strategi för att nå uppsatta mål. Du har ett stort engagemang till utvecklings- och förbättringsarbete, är mån om att hålla dig uppdaterad samt är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kommunikativ, drivande, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du kommer att uppskattas i gruppen om du vill ta till dig och lära dig av dina kollegors kunskaper samtidigt som du delar med dig av dina egna erfarenheter.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor och i olika projekt. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)