Inaktiv platsannons

Regional Sales Manager till region Syd/Väst! i Göteborg

Om tjänsten

Är du en naturlig inspiratör som drivs av att utveckla andra människor. Som Regionchef ska du genom ett aktivt och passionerat ledarskap stödja ditt team, bestående av cirka 8 fältsäljare (Strikers), i deras utveckling och skapa rätt förutsättningar för Red Bulls fortsatta framgång. Det är din uppgift att säkerställa att vi har de bästa varumärkesrepresentanterna på marknaden och att Red Bulls Perfect Store standarder är väl implementerade i din region. Din formella placeringsort är på Red Bulls huvudkontor i Stockholm. Som regionchef är du ute på fältet med ditt team cirka 3 dagar i veckan där övernattningar ingår. Då Region Syd/Väst sträcker sig mellan Göteborg - Malmö - Kalmar ser vi att lämplig bostadsort är inom ditt distrikt. Övriga bostadsorter är möjligt för rätt kandidat men innebär fler resdagar/övernattningar. Sista ansökningsdag är den 14 september 2018, rollen kan dock komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så sök redan idag!

  • SÄKRA FRAMGÅNG

    Som Regionchef ansvarar du för att ge ditt team rätt förutsättningar för att lyckas. Du ska kunna kommunicera Red Bulls mission, värderingar, vision och övergripande mål samt utifrån det definiera målsättningarna för ditt team. Du ansvarar för att din region uppnår fastställda KPI: er och att Red Bull som varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet. Du säkerställer att ditt team upprätthåller och utvecklar sin kundbas med fokus på våra Perfect Store och ser till att vi bygger långsiktiga kundrelationer genom att alltid ge första klassens service.

  • GE VINGAR

    Din viktigaste arbetsuppgift som Regionchef är att motivera, leda och utveckla ditt team för att maximera dina säljares potential och resultat. Du genomför kontinuerligt fältbesök, erbjuder personlig coaching och ser till att skapa en dynamisk och rolig arbetsmiljö som uppmuntrar till positiv attityd, laganda, kreativitet och ansvarstagande.

  • STÄRK ORGANISATIONEN

    Utöver ett aktivt och närvarande ledarskap är du ansvarig för måluppföljning, planering, implementation, analys och administrativa arbetsuppgifter. Du använder rapporter och analysverktyg för att ständigt utveckla din organisation och ditt team. Som Regionchef ska du se till att Red Bull alltid ligger steget före och det är viktigt att du har en god kunskap om vad som sker i din region och inom ditt affärsområde i helhet.

Dina erfarenheter inkluderar:
  1. 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ledande befattning

  2. Flytande i tal och skrift i svenska och engelska

  3. B-körkort

  4. Påvisad ledarerfarenhet med förmåga att utveckla, entusiasmera och inspirera (Har du erfarenhet att leda medarbetare på distans är det en styrka).

  5. Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PPT etc.) och erfarenhet av CRM system

  6. God förståelse och erfarenhet av DVH, SVH samt försäljning av konsumentvaror.

  7. Vana av att arbeta med budgetering och rapportering

  8. Förmågan att arbeta analytiskt och organiserat och samtidigt behålla kreativiteten

  9. Proaktiv och lösningsorienterad

  10. Självgående med en god planeringsförmåga och struktur

  11. Professionell approach samtidigt som du har glimten i ögat.

  12. Tydlig och enkel i din kommunikation samt en god lyssnare

  13. Någon som ”kavlar upp ärmarna” när det behövs och är prestigelös i uppgiften

  14. Erfarenhet från DVH & SVH är meriterande.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Deltidsjobb