Inaktiv platsannons

Serveringspersonal, Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS söker en positiv och flexibel medarbetare till en tjänst som restaurangbiträde, dagtid i Stockholm.

ISS Soft Services samordnar alla servicetjänster till EN leverans via en central kontakt. Vi utvecklar, kvalitetssäkrar och kostnadseffektiviserar för att optimera våra resultat. Som medarbetare hos ISS är ditt mål lika med kundens- & ISS mål.

Restaurangen har i genomsnitt cirka 700 lunchgäster per dag samt beställningar till gästmatsalar, VIP avdelning och ibland även kvällsarrangemang och event. Här driver vi även ett café. Vi söker dig som brinner för yrket, som tycker om att utvecklas och att vara delaktig i restaurangens utveckling. Att du är en lagspelare tar vi för givet. Tillsammans med dina kollegor skapar du en stark, sammansvetsad arbetsmiljö där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa. Sist men inte minst, du har mycket energi, mod och ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta i kundens personalmatsal som restaurangbiträde, samt i caféet där vi serverar en lättare frukostbuffé varje dag. I matsalen är det självtag/buffé och du har i uppgift att fylla på matstationer innan och under service samt även servera 1- 3 rätters meny i gästmatsalen. Du planerar och hjälper till för nästa dags beställningar för konferens och caféet. Att beställa hem varor, ta ut beställningslistor, och göra kassarapporter tillsammans med dina kollegor ingår även i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Du är utbildad/har erfarenhet inom café och restaurang. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga samt mycket god svenska i tal och skrift.

Som person har du ett genuint intresse för mat, dryck och människor och trivs i den rollen. Du är flexibel med arbetsuppgifter är välorganiserad, har ett helhetsperspektiv och är noggrann med detaljer.

Övrigt:

Tjänsten är omgående som ett längre vikariat - 20190614. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag kl 07.00-16.00. Kvällsjobb förekommer ibland.                                                

För eventuella frågor kontaktas Kaj Wedholm tfn: 0734-36 53 27

ISS Facility Services AB Barks väg 15 170 73 Solna

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej