Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Kristianstad

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsledare

SÖKES TILL Peab Anläggning i Nordöstra Skåne

Vill du vara med på vår resa? Vill du utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare till Peab Anläggning i Nordöstra Skåne.

Om tjänsten
Som arbetsledare hos oss erbjuder vi dig ett omväxlande och utmanande arbete där du kommer att ha en central roll i projekten med ansvar för projektets planering, utförande och kvalitet. Rollen innebär ett nära samarbete med arbetslaget, Platschefen samt leverantörer och kunder. G Nilssons Last & Planering är ett helägt dotterbolag till Peab och du kommer att arbeta i projekt som tillhör både G Nilsson samt Peab.  

Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning i byggbranschen. Erfarenhet från anläggning är starkt meriterande. Har du intresse, rätt inställning och vilja finns det stora möjligheter att växa hos oss! 

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper
Du som söker har ett brinnande intresse för produktionsledning. Du är en person som arbetar strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och hittar lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att motivera och leda andra och skapar engagemang och delaktighet samt har ett sinne för ekonomi. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej