Inaktiv platsannons

MTGRedigerare – Champions League i Stockholm

Nordic Entertainment Sport söker nu en sportintresserad redigerare! 

Om tjänsten

Vad rollen innebär

Nordic Entertainment söker en Champions League-redigerare per omgående. Har du ett brinnande intresse för fotboll i allmänhet och UEFA Champions League i synnerhet, svart bälte i Adobe Premiere och en vana vid After Effects är det just dig vi söker!? Hos oss får du som redigerare arbeta med vår portfölj av sporträttigheter i absolut världsklass!

Till oss kommer du om du vill utvecklas som redigerare samtidigt som du inte är rädd för att prova nya lösningar och idéer. Vi erbjuder dig en spännande och kreativ arbetsplats med karriärmöjligheter och kontinuerlig utveckling samt ett bra arbetsklimat med engagerade kollegor och chefer.

Vad vi erbjuder dig

Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som mediabranschen befinner sig inom är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom NENT-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad vi söker

Att du har goda kunskaper i Adobes CC paket inkl. Premiere och After Effects ser vi som en självklarhet. Omöjliga uppdrag och korta deadlines äter du till frukost. Är du dessutom van vid olika sorters roller som fotograf/ljudläggare är det en bonus.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter som en utmaning för dig vill vi att du ansöker . Bifoga ditt CV samt personliga brev och berätta vad du söker i ditt kommande jobb. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Calle Gisselsson, calle.gisselsson@nentgroup.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)