Inaktiv platsannons

Juniora bygg- och projektledare inom anläggning! i Kalmar

Om tjänsten

Juniora bygg- och projektledare inom anläggning! Om jobbet

ÅFs affärsområde Project Management har haft en fantastisk utveckling de senaste åren med en årlig tillväxt över 25% och mycket god lönsamhet. Vi levererar bygg- och projektledningstjänster och bidrar genom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas. Vi har kapacitet och erfarenhet att hantera ledning, planering, analys och koordinering i varje steg. I vår uppdragsportfölj finns allt från stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt, till mindre projekt. Idag har vi ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter, och vi finns representerade över hela Sverige.

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi nu fler juniora bygg- och projektledare till vår södra region - Skåne/Blekinge/Kronoberg och Kalmar län!

I rollen som bygg-/projektledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekt under byggprocessens olika skeden. Det är ofta flera olika delar som spänner över många olika kompetensområden som ska koordineras. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren. Som junior konsult hos oss kommer du att få arbeta med varierande uppgifter som stöd till mer seniora kollegor. I denna roll får du möjlighet till en snabb och givande utveckling!

Vem är du?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet från bygg-/projektledning inom anläggning alternativt arbete som arbetsledare eller platschef inom anläggningsentreprenad. Du brinner för projektledning och vill fortsätta utvecklas i våra olika spännande projekt. Kanske har du tidigare jobbat på ett annat konsultbolag eller hos någon av entreprenörerna inom branschen. Är du nyexaminerad och i början av din karriär med ambition att utvecklas hos marknadens vassaste konsultfirma är vi också intresserade av dig! I våra uppdrag arbetar vi i team, där juniora konsulter får möjlighet att arbeta tillsammans med en mer rutinerad kollega och efter hand får ett utökat ansvar i sin konsultroll. Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole-/civilingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet.

Din personlighet är viktig för oss! Din ambitionsnivå och ditt intresse för utveckling tror vi präglar dig som person. Vi tror också att du kan beskrivas som driven, engagerad och kundfokuserad. Självklart är du resultatinriktad och brinner för att göra affärer inom området. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

Inom Project Management anläggning Syd, jobbar vi i huvudsak i team, vilket innebär att du alltid har en eller flera kollegor att söka stöd hos i frågor i de uppdrag som du är involverad i. Vårt team kan bäst beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans! Vi är duktiga på att hålla balans mellan arbete och fritid. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdsbidrag med mera. Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Genom Club ÅF främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Visste du att ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hur häftigt är inte det!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)