Inaktiv platsannons

Vi söker en engagerad och strukturerad säljadministratör i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Office Management är en helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor som hjälper företag att effektivisera sin vardag. Just nu söker vi en medarbetare till vårt säljadmin-team där du får möjlighet att jobba i ett härligt gäng med högt i tak och mycket energi!

 

Arbetsbeskrivning

I den här rollen arbetar du med att lösa operatörsavtal för våra mindre kunder som har köpt växellösningar av oss. Det innefattar bland annat att beställa abonnemang och göra kalkyler samt analyser för att hitta den bästa lösningen för kunden. För att kunna ro i hamn lösningen till kund arbetar du nära både säljare, kunder och leverantörer. Dina arbetsuppgifter innefattar också att:

  • Ta fram offerter och avtal till säljarna
  • Förse kunderna med tillbehör såsom mobiltelefoner och headsets


Kvalifikationer och Egenskaper

Vi söker dig som brinner för kundservice, försäljning och administration. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av just kundservice och administrativt arbete.

Du trivs i en arbetsmiljö som präglas av många sociala kontakter. Noggrannhet och initiativtagande är viktiga egenskaper precis som viljan och förmågan att snabbt lära sig nya saker. Du har ordning och reda och förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete.

 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling och det finns interna karriärvägar. Utöver det erbjuder vi bland annat fredagsfrukost, kick-offer och rikslunchkort.

 

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstider: Vardagar 8-17

Lön: Fast månadslön

Tjänst: Heltid, 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning

 

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen som säljadministratör hos oss på Office Management.

Publicerad den

27-02-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis