Inaktiv platsannons

Värvare till door-team Uppsala, extrajobbRöda Korset söker värvare till ett door-team i Uppsala

Röda Korset söker värvare till ett door-team i... Brinner du för humanitära frågor och vill engagera dig i ett meningsfullt arbete? Vi söker nu värvare till vårt door-team i Uppsala! I rollen som värvare kommer du att genom d...

Om tjänsten

Röda Korset söker värvare till ett door-team i Uppsala

Brinner du för humanitära frågor och vill engagera dig i ett meningsfullt arbete?

Vi söker nu värvare till vårt door-team i Uppsala! I rollen som värvare kommer du att genom dörrknackning ta kontakt med människor och informera om Röda Korsets arbete för att värva nya månadsgivare. Som anställd hos oss får du chansen att jobba i ett team med trevliga kollegor samtidigt som du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper inom humanitära frågor och bidra till Röda Korsets fortsatta verksamhet.

Vi söker dig som

  • Delar Röda Korsets värderingar och vill lära sig mer om humanitära frågor
  • Respekterar de människor du möter i arbetet som värvare
  • Är social, utåtriktad och som gillar att kommunicera och inspirera
  • Vill utvecklas och är resultatfokuserad

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Försäljning eller insamlingsarbete via direktdialog
  • Jobb inom servicebranschen
  • Ideellt engagemang

Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar, har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute i alla väder. Du kommer att jobba både individuellt och i grupp och teamet leds av en teamledare.

Tjänsten innebär arbete under kvällstid, mån-tors 15.30-20.30 och söndagar  14.00-19.00. Du jobbar mellan 10-25 timmar per vecka utefter dina önskemål och kan därför se tjänsten som en hel- eller deltidssysselsättning. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med övriga teammedlemmar. Du får en fast timlön om 123 kr per timme exklusive semesterersättning.

Tjänsten är en visstidsanställning och inleds med en utbildning under en dag. Övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående! Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor? Kontakta Victoria Båveryd på 08-4524634.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag.

 

Sökord: Leader, ledare, extrajobb, insamling värvare, sälj, värvning, rekrytering, hjälporganisation, helgjobb, #streetsmart, extrajobb, helgjobb, studiejobb,  

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis