Inaktiv platsannons

Cobol Utvecklare och Scrum Master i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av Skandias framtida IT-funktion och utvecklingsarbete? Vi är inne i en spännande förändringsresa där stora satsningar görs inom IT. Skandia vidareutvecklar sin IT-leverans för att bättre stötta verksamheten i dess förflyttning mot en ökad digitalisering. I denna resa tar vi vårt Agila initiativ till nästa nivå genom att införa SAFe. Vi söker därför en erfaren COBOL utvecklare, som också kan ta rollen som Scrum Master i ett av våra utvecklingsteam inom försäkringsområdet.

Din roll

Som utvecklare ansvarar du för att utveckla och förvalta lösningar i enlighet med krav, strategier och arkitektur. Rollen innebär delaktighet i hela kedjan; från krav, design, utveckling och test till produktionssättning och förvaltning. I denna roll kommer du också att fungera som Scrum Master i ditt team. Där förväntas du stötta och coacha ditt team i införandet av SAFe till stabila leveranser och ständigt förbättrade arbetssätt.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt."
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Din profil

Du som söker har goda kunskaper om utveckling i zOS, Cobol och databashantering (SQL/DB2). Du har även erfarenheter av att arbeta som Scrum Master eller arbetat i Scrum team och är nu redo att ta rollen som Scrum Master.

Vi vill även att du har en akademisk utbildning, en KY-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av försäkring.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven och tar ansvar för leveranser i enlighet med mål och strategier. Du är nyfiken på människor och har en vilja att förbättra såväl lösningarna som teamet och dig själv. För att passa i rollen har du en positiv attityd och god samarbetsförmåga. Vidare drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och att överträffa förväntningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis