Inaktiv platsannons

Gruppchef OTT Delivery i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi på Bonnier Broadcasting jobbar med att göra TV4 Play och C More till bäst i klassen. Våra tjänster och appar konsumeras av miljoner användare varje dag.

Nu söker vi dig som vill blir vår Teamlead OTT Delivery. Teamet ansvarar för både leverans och utveckling av OTT-plattformen för TV4 Play och C More. Det innefattar allt ifrån videokodning till distribution.

Är du duktig på och har erfarenhet av ad-insertionlösningar, Hybrid CDN, DR, JIT paketering och Video CMS?

Tycker du också det är spännande att vara med och bidra till att format som Idol, TV4 Nyheterna, Let´s Dance, SHL och FIFA World Cup kan konsumeras digital?

Gillar du utmanningen att jobba med lösningar och teknik som måste skala för miljoner av användare på några minuter?

Vi är helt cloud baserade och teamet jobbar nära med klientteam och spelarutvecklare.

Du kommer att få vara med och utveckla och driva OTT-lösningar som är motorn i vår digitala affär. Till din hjälp har du ett team av specialister inom OTT. Här finns både driftstekniker, utvecklare och cloud-experter. Du leder, motiverar och utvecklar teamets medlemmar och ansvarar för teamets budget.

Vem är du?

Du är driven som person och tycker om att leda från ide till färdiga lösningar. Du har erfarenhet från, och tekniska kunskaper inom, OTT området.
Du är duktig på att bygga relationer då leverantörskontakter är en stor del av det dagliga arbetet.

Du är en person som får saker att hända. Du tycker om mixen av daglig problemlösning och större teknikskiften. Från detaljer till helhet.

Om oss

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil.

För frågor om tjänsten kontakta:

Sofia Broberger, rekryterare,
Håkan Åhman, chef för Operations,

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till .

Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis