Inaktiv platsannons

Controllerassistent i Kalmar län

... Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Kalmar dig som vill jobba som...

Om tjänsten

Controllerassistent

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Kalmar dig som vill jobba som controllerassistant för region mitt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  

Din roll i laget  

I rollen som controllerassistent på Atea kommer du att ha en varierande vardag med arbete inom ekonomi som omfattar både redovisning och analys. Du kommer att genomföra ekonomiska analyser samt följa upp regionens resultat och enskilda affärer. Vid bokslut kommer du också ha en betydenade roll. Desstom kommer du att stötta kollegor i system och redovisningsfrågor. Du kommer att rapportera till regionens Busniess Controller. Hos oss erbjuds du en varierande och utmanade roll med stort eget ansvar och frihet.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som controllerassistent är:  

• Redovisning och bokslut.  

• Ekonomiska analyser.  

• Stötta kollegor inom området.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du har tidigare arbetat med redovisning och har en eftergymnasial utbildning i ekonomi eller som redovisningsekonom. Du har lätt för att lära sig och sätta dig in i processer och flöden. Med din struktur och noggrannhet uppnår du ett kvalitativt och korrekt resultat. Du har en förmåga att se förbättringar och gillar att effektivisera. Du är trygg med att jobba självständigt och förmedla dina åsikter.  

För att lyckas i tjänsten som controllerassistent bör du ha följande kompetens:  

• Minst två års relevant arbetslivserfarenhet.  

• Goda kunskaper i Officepaketet och affärssystem.  

• Ordningsam, driven och lättlärd.  

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, Rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se alternativt telefonnummer 070 – 298 54 63. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej