Inaktiv platsannons

MTGHR Coordinator i Stockholm

Som HR Coordinator på NENT Group är du en viktig del av vår organisation. Du ansvarar för att säkerställa att våra administrativa HR rutiner följs samtidigt som du bistår våra medarbetare och chefer med frågor rörande sin anställning hos oss på NENT Group. Du arbetar brett med många kontaktytor och ställs ofta inför nya spännande frågeställningar. På NENT Group arbetar vi med underhållning och det speglar även vår vardag – vi har roligt tillsammans!

Om tjänsten

Det här erbjuder vi dig

är en snabbrörlig arbetsplats och vi har alltid något nytt på gång! Hos oss kommer varje dag innebära nya möjligheter och nya utmaningar. Du har stor frihet att utveckla arbetssätt och rutiner för att säkerställa att arbetet vi gör är av världsklass!

En dag i jobbet i rollen

I rollen arbetar du i ett HR koordinatorteam där vi är totalt fyra personer som ansvarar för ett eller flera bolag vardera i den administrativa HR kedjan. Detta innebär ett stort ansvar som resulterar i en tät dialog med vår lönavdelning, chefer, HR Business Partner samt rekryterare. Inom ditt arbetsområde förväntas du att leverera förstklassig avtalshantering, agera systemstöd och säkerställa att teamets processer upprätthålls, utvärderas och utvecklas.

NENT Group har en ständig strävan mot utveckling där du som HR koordinator förväntas driva och ansvara för egna administrativa-projekt, kortsiktiga som långsiktiga.

Vad söker vi? 

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet att vara en spelare i ett administrativt team. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta i ett HR service center och brinna för att effektivisera administrativa flöden. Framför allt söker vi dig som arbetar noggrant, effektivt och högt tempo med snabba vändningar.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök genom att klicka . För mer info, kontakta vår rekryterare Karin Bergström på . Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Nordic Entertainment Group (NENT Group) is the Nordic region’s leading entertainment provider. We entertain millions of people every day with our streaming services, TV channels and radio stations, and our production companies create exciting content for media companies around the world. We make life more entertaining by enabling the best and broadest experiences – from live sports to movies to series to music and our own original shows. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)