Inaktiv platsannons

Skogsinspektor - Vattenfall Services i Trollhättan

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Affärsområde Skog & Mark söker nu en eller flera skogsinspektorer till Båberg (Vänersborg) eller annan lämplig etablering i sydvästra Sverige. Vi som arbetar inom Skog & Mark genomför skogliga projekt som konsulter på Vattenfalls och andra ledningsägares anläggningar. Projekten består i huvudsak av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator samt skogligt intrång vid nybyggnation av kraftledningar.
 
Din roll som Skogsinspektor
Arbetet innebär att du kommer att vara kontaktyta mot kunder, markägare, entreprenörer och olika myndigheter. Du kommer även delta vid och ansvara för förhandlingar med markägare och andra intressenter. Som skogsinspektor hos oss kommer du bland annat att arbeta med projektledning, värderingsfrågor rörande skog och åkermark samt anbudsräkning och uppföljning. Tjänsten innefattar resor främst inom avdelningens geografiska område med övernattningar vid längre avstånd.
 
Dina kvalifikationer som Skogsinspektor
Du som söker har en skoglig utbildning; skogsingenjör, skogsmästare eller jägmästare. Vi ser gärna att du har förhandlingsvana. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta inom området och det är meriterande med erfarenhet från elkraftsbranschen. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att bli framgångsrik i det här arbetet och för att trivas i gruppen, besitter du en mycket god social förmåga. Du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Det är ett krav att du har god datorvana och B-körkort.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)