Inaktiv platsannons

Kraftledningsingenjör - Vattenfall Services i Jordbro

Om tjänsten

Vattenfall Services konsulttjänster växer! Vill du växa och utveckla vår konsultverksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en motiverande arbetsmiljö?
Vi rekryterar nu inom flera kompetensområden så som projektledning, beredning, projektering, ingenjörstjänster och dokumentationsteknik. Läs mer om dessa tjänster på vattenfall.se/jobb.
 
Din roll som Kraftledningsingenjör
Som Kraftledningsingenjör hos oss kommer du få möjlighet att använda din specialistkompetens i uppbyggnaden av vår konsultverksamhet- och entreprenadverksamhet. Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder som finns över hela Sverige. Dina ansvarsområden involverar projektering, konstruktion och projektledning av kraftledningsprojekt , i huvudsak, på spänningsnivåerna 130- 400 kV. I rollen kan även kontroller och besiktningar av både materialleveranser och färdiga anläggningar entreprenader ingå.
 
Placeringsort är i första hand Stockholm , alternativt vid någon av Vattenfall Services etableringar i övriga landet. Resor är en naturlig del av arbetet.
 
Dina kvalifikationer som Kraftledningsingenjör
  • Du har en högskoleutbildning inom Elkraftteknik , alternativt en ingenjörsutbildning med mångårig erfarenhet inom elkraft och kraftledningar.
  • Du har god kunskap inom elteknik och kraftledningsprojektering på högre spänningar.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av CAD.
  • B-Körkort
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som Kraftledningsingenjör.
Som person söker vi dig som är kreativ och engagerad i ditt arbete. Du har en förmåga att se helheten och föra arbetet framåt. Utöver din tekniska expertis är du affärsmässig och upprätthåller en god service och bra relationer med dina kunder. Vi söker dig som trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 
Frågor
Rekryterande chef Anders Kim Johansson 0725115676
Kontaktperson Gunnar Ericsson, 070-5255464
Rekryterare Johan Macdonald, tfn 073-0852 763.
 
Fackliga kontaktpersoner
Anders Sundqvist Unionen
Joel Hersan SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallsevices.se
 
Vår företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)