Inaktiv platsannons

Erfaren projektledare - Vattenfall Services i Göteborg

Om tjänsten

Vattenfall Services konsulttjänster växer! Vill du växa och utveckla vår konsultverksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en motiverande arbetsmiljö?
Vi rekryterar nu inom flera kompetensområden så som projektledning, beredning, projektering, ingenjörstjänster och dokumentationsteknik. Läs mer om dessa tjänster på vattenfall.se/jobb.
 
Din roll
Vi söker dig som vill ha ett självständigt och utvecklande arbete där du leder och planerar dina projekt. Beroende på uppdrag kan rollen variera som huvudprojektledare, biträdande projektledare eller delprojektledare.
Projektuppdragen varierar men fokuserar framförallt mot elmarknaden. Uppdrag och ansvar kan komma att variera mellan allt från projektering av nätombyggnader till utvecklingsprojekt för att testa nya tekniker. I det senare så handlar arbetet som oftast av en kombination mellan IT, ny teknik och utveckling av funktioner för att stödja ett nytt arbetssätt.

Bland de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:
  • Ansvar för planering och genomförande av projekt.
  • Ansvar för ekonomiska prognoser av projekt.
  • Ekonomisk och teknisk projektuppföljning.
  • Utvärdera förfrågningsunderlag och sammanställa anbud.
  • Upphandling av entreprenörer, tjänster och material.
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs.
  • Deltagande vid kund och marknadsmöten.
 
Dina kvalifikationer
  • Du har minst högskoleexamen eller motsvarande, gärna inom elkraft.
  • Du har gärna flera års erfarenhet av att arbeta som projektledare med erfarenhet från olika typer av uppdrag, kanske av att driva projekt inom infrastruktur /samhällsbyggnad/Industri eller anläggningar.
  • Du är van att ta ansvar och bra på att självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du är duktig på att samarbeta och löpande rapportera samt kommunicera med kunder och kollegor. Särskilt viktigt för oss är att du har ett välutvecklat affärssinne och är resultatinriktad. Självklart har du ett stort säkerhetsfokus.
  • En merit är ifall du är certifierad projektledare.
 
Placeringsorter som är aktuella är: Uppsala, Västerås, Stockholm(Solna), Jordbro, Vänersborg eller Göteborg.
 
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 September.
 
Frågor
Rekryterande chef Anders Kim Johansson, tfn 0725-115 676
Rekryterare Johan Macdonald, tfn 0730-852 763.
 
Fackliga kontaktpersoner
Anders Sundqvist Unionen
Joel Hersan SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom bl.a. belysning, teknisk konsultation, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Vår företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)