Inaktiv platsannons

Junior Processingenjör som vill jobba med hållbara energisystem! i Malmö

Om tjänsten

Junior Processingenjör som vill jobba med hållbara energisystem! Om jobbet

För oss på ÅF är det viktigt att arbeta hållbart i allt vi gör. Med allt högre krav på minskad miljöpåverkan i vårt samhälle är energisystem som fjärrvärme, fjärrkyla och gas en nyckel för att uppnå detta mål. På ÅF i Malmö finns bl.a. en grupp som jobbar med förstudier, förprojekt, upphandling, design och beräkningar av fjärrvärmenät och produktionsanläggningar där du som junior konsult just nu har möjlighet att få en riktigt bra start bland seniora medarbetare och mentorer som tycker att det är kul att få bidra med sin erfarenhet. Just denna grupp på 7 medarbetare jobbar mycket i projektform in-house men du kommer även ha möjlighet att få komma ut till kunderna och få god inblick kring teknisk uppbyggnad av fjärrvärmesystem och produktionsanläggningar samt kundernas utmaningar.

Arbetsuppgifterna kommer initialt bl.a. bestå av att beräkna värmeförluster i fjärrvärmenät och rita flödesschemor, men med tiden kommer du att växa in i andra uppgifter som gruppen har kompetens inom och kanske tar du några år senare i karriären en projektledarroll i något av de internationella fjärrvärmeprojekt vi är inblandande i. Din kompetens, dina intressen och ditt driv kommer att forma både dig själv och gruppen framöver!

Vem är du?

Om du är positiv, noggrann och har ett stort intresse för att lösa tekniska problem kommer du trivas bra hos oss! Din vilja att utvecklas och ta till dig ny kunskap är stark samtidigt som du gärna delar med dig av det du kan bidra med till dina kollegor. För att lyckas bra i rollen ser vi att du är en ansvarstagande person som tar egna initiativ och har ett intresse för att knyta kontakter både internt och externt. Du motiveras av att arbeta i team och lockas av ett arbete där du får kombinera skrivbordsjobb med att vara ute på fältet.

För att lyckas bra i rollen ser vi att du har en relevant ingenjörsutbildning inom ex. energi/maskin/kemi

Då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Stämmer det här in på dig? Välkommen in med din ansökan! 

Vi erbjuder

Robert, som är teamleader och kommer bli en nära kollega, berättar om vad han ser som positivt med jobbet:

”Först och främst är vi ett gott gäng som har kul tillsammans. På ÅF finns dessutom mycket personalaktiviteter att engagera sig i om man vill. Sen är det kul när man lyfter blicken från beräkningarna och inser att man bidrar till hållbar samhällsutveckling!”

Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m. Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen. Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns bl.a. ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur.

Vi är ett inkluderande gäng och samarbetar över organisationsgränser för att uppnå det bästa resultatet! Gå gärna in och kika hur några av våra anställda beskriver ÅF.

 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)