Inaktiv platsannons

Junior affärsdriven analytiker i Stockholm

Om tjänsten

Junior affärsdriven analytiker Om jobbet

Vi söker fler ingenjörer och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och en stor kund inom bank och finans med dynamisk organisationskultur och startup-känsla. Då vår kund befinner sig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar inom IT söker vi en affärsdriven analytiker. Rollen är en del av ÅFs Future-koncept, som riktar sig till dig som nyligen tagit examen och är redo att visa vad du går för. Efter framgångsrikt utfört uppdrag hos vår kund har du möjlighet till anställning hos kund eller hos oss på ÅF. Detta blir en utmanande språngbräda mot framtida möjligheter och ett väl genomfört uppdrag skapar meriter för ditt arbetsliv! 

Kunden söker analytiker med stort intresse och driv för såväl teknik som affär, där utmaningen ligger i att kombinera dessa i en snabbväxande, framåtlutad och ambitiös miljö. I uppdraget ingår datadriven analys, att ta ut stora datamängder, identifiera trender och göra rekommendationer. Att ta fram och förverkliga strategier, genomföra rotorsaksanalyser, föreslå lösningar och stötta affären med en affärsorienterad expertis. Uppdraget kommer utföras i tätt samarbete med marknad, produkt, utvecklare med flera.  

Vår kund har sitt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Personligheten är viktig i den här miljön och vi tror att du är driven, ambitiös, analytisk och har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd och förstå din omgivning. Du har relevant erfarenhet av datadriven analys och med fördel programmeringsspråk (SQL, Java, C, Excel, etc), men måste inte vara experten. Du har sinne för detaljer, ett stort teknikintresse och kan ta dig an problemlösning på ett strukturerat och genomtänkt sätt. Du har en teknisk utbildning i bagaget, från tex Indek, Teknisk fysik eller data med höga betyg. Engelska är ett krav, svenska är meriterande. 

Vi vill att du bifogar CV, personligt brev samt betyg i din ansökan. Vi arbetar löpande med att gå igenom ansökningar vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte - sök tjänsten idag!

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord inom ÅF är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Inför avslutat uppdrag finns valmöjligheten att antingen fortsätta karriären hos ÅF eller kunden. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)