Inaktiv platsannons

Vikarierande Butikschef Bik Bok Ingelstad

Om tjänsten

Bik Bok är en av Skandinaviens ledande kedjor för unga tjejer, med mer än 230 butiker i 4 länder. Kollektionerna uppdateras kontinuerligt, kunderna ska alltid finna nyheter i våra butiker. Bik Bok består av mer än 1.500 entusiastiska medarbetare, som varje dag spelar en avgörande roll för att vi ska lyckas.

Bik Bok är en del av Varner som består av 11 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

Tjänsten som butikschef på Bik Bok innebär att du är en ledare med personal- och resultatansvar där huvuduppgiften är den dagliga driften av butiken och att leda butikens medarbetare. En stor del av jobbet är att leda och inspirera duktiga medarbetare samt skapa ett team där ni tillsammans jobbar för att nå omsättnings– och resultatmålen i butiken. Som butikschef i Bik Bok är du en förebild för dina medarbetare. Det innebär att du själv tycker om att jobba på golvet, ge kundservice och sälja varor.

För oss är det viktigt att inspirera och ta till vara på kunden för att ge dem en speciell upplevelse så att de väljer att komma tillbaka. På Bik Bok vill vi ha roligt på jobbet då arbetsglädje sprider sig i butiken och smittar av sig på kunderna.

Har du det som krävs för att bli en duktig butikschef på Bik Bok?

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ingelstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ingelstad | Detaljhandel | Deltidsjobb