Inaktiv platsannons

Ett av länets mest framgångsrika teknikföretag söker produktionsplanerare i Örebro län

Till kund i Södra... Motiveras du av ord som planering, logistik, effektivitet, problemlösning, kvalitet och utveckling? Då kan vi ha jobbet för dig! Till en av våra kunder i Södra...

Om tjänsten

Till kund i Södra Nerike
Motiveras du av ord som planering, logistik, effektivitet, problemlösning, kvalitet och utveckling? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till en av våra kunder i Södra Nerike söker AxÖ Consulting en kvick och produktiv produktionsplanerare. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill skapa kontakter och bredda din kompetens på ett av länets mest framgångsrika teknikföretag!

Detta börjar som ett konsultuppdrag med goda chanser till anställning direkt hos kund.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare är ditt huvudsakliga ansvar att optimera och effektivisera planeringen på kort och lång sikt för att säkerställa hög leveranssäkerhet. När du arbetar med planeringen behöver du ta höjd för materialtillgång, prioriterade ordrar och kompetens i produktionen vilket innebär att jobbet stundtals blir komplext. Vardagen bjuder även då och då på oförutsedda händelser vilket påverkar lagd planering och ställer krav på flexibilitet och förmåga att kunna tänka om. I rollen som produktionsplanerare kommer du bland annat att:

  • Säkerställa att tillverkningsordrar startas upp på utsatt tid
  • Sammanställa prognoser
  • Säkerställa kapacitetsbehov samt vid behov föreslå ökningar och minskningar
  • Ha kontakt med samt koordinera mindre jobb som utförs av underentreprenörer
  • Bekräfta kapacitet till kund
  • Beräkna ledtider
  • Registrera kundorder
  • Mäta och följa upp leveransprecision
  • Optimera säkerhetslager
  • Administrera och leda inventering av lager

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, logistik och/eller produktion. Om du har erfarenhet från produktionsplanering är detta meriterande men du kan också vara i början av din karriär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och att du har mycket goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet från ISO/TS och IATF. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan och information

Detta börjar som ett konsultuppdrag med goda chanser till anställning direkt hos kund. Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?
Vill du veta mer? Besök: www.flyttatillorebroregionen.se

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Om AxÖ 

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående - enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Örebro
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/165
Kontakt    
Oskar Bernling , 073-915 70 61

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej