Inaktiv platsannons

Category Manager, Indirect Material & Cleaning i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS vision är att vara ”The world’s greatest service organization”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Det är vår väg mot Service Excellence.

Som Category Manager Indirect Material & Cleaning ingår du i vår centrala inköpsavdelning. Vårt uppdrag är att vara ett kundfokuserat stöd mot organisationen med hjälp av Best-in-Class inköpsstrategier och verktyg; Det är så vi bidrar till att förverkliga visionen – ”The world’s greatest service organization”.

Inköpsfunktionen inom ISS är inne i en spännande utvecklingsprocess och har som resultat av det arbetet intagit en förstärkt roll inom företaget. Vi har kommit långt i förändringsarbetet men kommer inte att slå oss till ro då vår ambition är att inköp aktivt ska bidra till företagets tillväxt och lönsamhet. Arbetet sker i nära samarbete med specialister och chefer, primärt inom den svenska organisationen, men även genom samarbete med den globala inköpsfunktionen inom regionen Northern Europe.

Rollen rapporterar direkt till CPO Sweden och tjänsten är placerad i våra sjönära och centralt belägna lokaler vid Liljeholmskajen i Stockholm, nära till Stockholms innerstad med mycket goda allmänna kommunikationer (tunnelbana, tvärbana och busshubb). Vi renoverar för fullt och inom kort är vårt nya moderna kontor klart.

Ditt uppdrag

  • Utforma och implementera inköpsstrategin inom Indirect Material & Cleaning
  • Utveckla och implementera supplier relationship management
  • Upprätta former för och leda inköpsforum inom området Indirect Material & Cleaning
  • Nå uppsatta strategi- och besparingsmål.

Din profil

Som person är du resultatorienterad och engagerad. Du har hög arbetskapacitet och trivs i en stor matrisorganisation med många kontaktytor. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har lätt för att både tolka och presentera numeriskt material. Du har god analytisk förmåga och känner dig säker och bekväm i möten med interna och externa stakeholders.

Din bakgrund

Du har relevant högskoleutbildning samt några års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom strategiskt inköp och Category Management. Du har förhandlingsvana med dokumenterat goda resultat.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet att få vara med om en spännande utveckling inom inköp hos ett av världens största och marknadsledande tjänsteföretag
  • Möjligheten att leda, utveckla och utforma det strategiska arbetet inom en strategiskt viktig och verksamhetskritisk kategori med mycket stor spendvolym
  • Trevliga och professionella kollegor hos en arbetsgivare som förstår att vägen till att bli världens främsta serviceorganisation börjar med medarbetarna

Din ansökan.

Vi ser att du ansöker så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Louise Ronnevi Alwall, 0734-365153. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Partner Johan Wall, 0734-365196.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-10-07

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej