Inaktiv platsannons

McDonald's Sandviken söker blivande ledare Sandviken

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Att jobba på McDonald’s ger dig kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet. Förutom att ge många den första raden i sitt CV och därmed en inträdesbiljett till arbetslivet, erbjuder vi ett flexibelt och roligt jobb. För vi tror att om man har en positiv inställning, tycker om att arbeta med andra människor i ett team och gillar att ge service kan man gå hur långt som helst hos oss.

McDonald's Landro AB driver 15 stycken McDonalds restauranger och just nu söker vi blivande ledare i området Sandviken som kan jobba vardagar och helger. Tjänsten kommer vara på 50%-100%.

Just nu söker vi dig som brinner för att arbeta med människor och vill utvecklas till arbetsledare. Som arbetsledare är det ditt ansvar att du och dina medarbetare blir ett bra team så att våra gäster får bästa tänkbara upplevelse. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden; kök, kassa och matsal samt den yttre miljön runt restaurangen. Du blir ansvarig för restaurangen under ditt skift vad avser bemanning, utbildning och kostnadsuppföljning. Först ger vi dig en gedigen utbildning där teori och praktik varvas. Du får lära dig alla arbetsuppgifter grundligt och därefter fortsätter din vidareutbildning bla. inom ledarskap. I slutet av utbildningen så går man även kursen Shift Management course på McDonald's Business-school i Stocklholm. Målet är att du ska fungera som arbetsledare inom sex månader.

Vi kräver en hel del av dig, men i gengäld stöttar vi dig på bästa tänkbara sätt.
För att lyckas tror vi att du tycker om att arbeta i team, är serviceinriktad och vill ta eget ansvar. Är du beredd att satsa på Dig själv är McDonald’s rätt arbetsplats. 
Vi vill att du har avslutat dina gymnasiestudier, fyllt 18 år och har goda kunskaper i både svenska och engelska. 

 

Vi kommer under september ha intervjuer löpande, så välkommen in med din ansökan! Sista dag för ansökan är 30 september 2018. 

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sandviken
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sandviken | Restaurang | Deltidsjobb