Inaktiv platsannons

Biträdande Säljchef till OKQ8 Sollefteå

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
OKQ8 söker nu en biträdande Säljchef för tillsvidareanställning till vår anläggning i Sollefteå på heltid med skifttjänstgöring. Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare, som kommer att ha roligt på arbetet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och hos oss arbetar alla mot uppsatta mål!

Kvalifikationer
Du som söker ska se denna tjänst som en utmaning att gå vidare i din karriär. Vi ser gärna att du har genomgått OKQ8:s ledarskapsutbildning. En egenskap vi värdesätter är förmågan att leda och motivera personal. Du måste tycka om att sälja och ha ett affärsmässigt tänkande samt ha förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål. Naturligtvis tror du på och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling.

Som biträdande Säljchef kommer du att vara ett stöd för ordinarie Säljchef och hoppa in i dennes ställe under frånvaro. Detta innebär en del personalledning och administrativa uppgifter, men även kassa- och butiksarbete.

Arbetet är förlagt till såväl dagtid som kväll- och helgtjänstgöring. Sollefteå är en spännande anläggning med följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall samt biluthyrning.

Stationen är öppen vardagar mellan klockan 06.30-22.00 och helger mellan klockan 08.00-22.00. Körkort är ett krav.

Som Säljare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation. Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan kan endast lämnas in via vårt rekryteringsverktyg.

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
SOLLEFTEÅ
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollefteå | Detaljhandel | Deltidsjobb