Inaktiv platsannons

HR-STRATEG TILL MÖLNDALSBOSTÄDER i Göteborg

Om tjänsten

Om företaget
Mölndalsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 3 700 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ett 80-tal medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till ”En bättre värd i Mölndal” med hjälp av vår värdegrund – Modig, Tydlig, Delaktig och Trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.

Till Mölndalsbostäder rekryterar SJR nu en trygg och driven HR strateg.

Ansvarsområden
Som HR-strateg hos oss kommer du att vara ansvarig för övergripande personalfrågor såsom rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö och arbetsrätt samt rehabilitering, löner och förmåner. I din roll ingår du i bolagets ledningsgrupp och arbetar praktiskt med bredden av HR frågor. Du kommer även delta i strategiarbete, ansvara för PA-systemet, likabehandling och lönekartläggning samt för framtagandet av regler och riktlinjer inom ansvarsområdena. Du rapporterar till VD.

Dina ansvarsområden innebär bl. a. att du:

·         Driver och följer upp HR-frågor tillsammans med avdelningscheferna    

·         Arbetar både strategiskt och operativt med HR-frågor för att bidra till företagets utveckling

·         Coachar och stöttar chefer i HR-relaterade frågor

·         Ansvarar för att implementera centrala HR-rutiner och beslut

·         Lönehantering

·         Lönekartläggning

·         Systemansvarig för Hogia Personal, Hogia Lön och Hogia PBM

·         Framtagning av regler och riktlinjer inom ansvarsområdet

·         Styrelsearbete

Din profil
För denna roll ser vi gärna att du har en högskoleexamen med inriktning mot personal-/beteendevetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har dessutom flera års arbetserfarenhet av brett HR arbete och är van att självgående driva och utveckla HR projekt. Goda kunskaper i arbets- och arbetsmiljörätt är viktigt. Likaså goda kunskaper av personalsystem samt ett intresse för It och system. Du är bra på att uttrycka dig tydligt i tal och skrift.

Som person är du affärsmässig och professionell, utåtriktad, skapar goda relationer samt kommunicerar på ett pedagogiskt sätt. Du tar egna initiativ och är självständigt drivande. Du är trygg i dig själv, arbetar strukturerat och systematiskt samt gillar förändringar.

Vi erbjuder varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare där beslutsvägarna är korta.

Din tjänst är på heltid och placerad i centrala Mölndal.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb