Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till stort bolag i södra Skåne! i Malmö

Om tjänsten

Trivs du med att arbeta i en internationell miljö och har erfarenhet av att arbeta på större bolag? Har du tidigare arbetat med kundreskontra och är nyfiken på att utvecklas i din roll? Då ska du se hit! I rollen som ekonomiassistent hos vår kund, ett större bolag strax utanför Malmö, kommer du i huvudsak arbeta med kundreskontra men även vara med och ta del i övrigt förekommande arbetsprocesser på en ekonomiavdelning. Du kommer ha en verksamhetsnära roll med många kontaktytor inom organisationen och ett nära samarbete med övriga på finansavdelningen. Uppdraget är på heltid och varar initialt 1,5 år.


Arbetsuppgifter

·       Kundreskontra

·       Löpande bokföring

·       Behjälplig vid bokslut

 

Lämplig bakgrund

För denna roll ser vi att du minst har examen som gymnasieekonom, alternativt att du har arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har även ett par års erfarenhet av att arbeta som ekonomassistent samt vana av att arbeta med kundreskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet från revisionsbranschen samt av löpande bokföring. Vidare är du flytande i engelska och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem.

 

Din personlighet

Som person är du självgående och initiativtagande, du driver dina arbetsuppgifter till mål och lämnar inte saker åt slumpen. Du är prestigelös och strävar efter struktur och effektivitet i arbetet. Att uppmärksamma problem eller sätta krav på dina kollegor för att kunna hålla deadlines är inte något du räds för, du tycker det är viktigt att arbetet blir noggrant och rätt gjort. Du är även pedagogisk och ser god kommunikation som nyckeln till ett lyckat samarbete samt har lätt för att komma överens med andra människor.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb