Inaktiv platsannons

Erfaren systemutvecklare till Group Functions ICT i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Inom den relativt nya sektionen Development Services arbetar såväl egen personal som konsulter med systemutveckling inom hela IT-området och supporterar alla Saabs enheter med denna tjänst. Förutom att stärka sektionen med fler utvecklare kommer vi även rekrytera Saabs Scrummasters och Agila Coacher inom IT-utvecklingen. Sektionen har ett tiotal medarbetare i dagsläget samt ett antal strategiska partners där dedikerade arbetspaket utförs.

Avdelningen har idag ett utvecklingsteam bestående av ett 10-tal systemutvecklare som arbetar i ett antal system med konfigurering och anpassning av både egenbyggda applikationer och kommersiella applikationer/program. Inom avdelning går man i bräschen för att sätta det agila arbetssättet inom Saabs IT-verksamhet. Programmeringen spänner över allt från C#, Java, Javascript osv och majoriteten baseras på .NET-ramverk.

Din framtida utmaning

Fokuset för våra utvecklare ligger på att ta fram och vidareutveckla Research and Development (R&D) applikationer. Vi behöver utöka och förstärka sektionen med erfarna mjukvaruutvecklare/systemutvecklare.

De applikationer och lösningar som teamet är med och tar fram används sedan av Saabs utvecklings- och produktionsavdelningar. Arbetet bedrivs teammässigt och styrningen/metodiken runt arbetet har influenser av Scrum, Agile och Kanban. Vi har som mål att gå mer mot testdriven utveckling och par-programmering förekommer som inslag i arbetet.

Den du är idag

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och som vill få möjligheten att vara med från start i vårt team.

För att lyckas i rollen krävs att du är en person med förmågan att analysera och bryta ner problem i mindre beståndsdelar och lösa komplicerade problem. Du har god samarbetsförmåga och är en lagspelare som sätter teamet i första rummet.

Eftersom att vi tillhör en bransch som ständigt är i rörelse, krävs att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och teknik. Du är en person som ser möjligheterna i förändringar och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vi strävar ständigt mot att förbättra oss och effektivisera vårt eget arbetssätt så nya erfarenheter är alltid välkomna.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av myndighet.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Kahanek, 011-194354, marcus.kahanek@se.experis.com.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)