Inaktiv platsannons

Produktionscontroller- vikariat i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vi söker nu en produktionscontroller med placering på vårt bryggeri i Grängesberg, Dalarna. Som produktionscontroller på Spendrups Bryggeri får du arbeta nära produktionen och snabbt se de konkreta effekterna av ditt arbete. Vi erbjuder en varierad och utvecklande tjänst med tydlig förankring i den dagliga verksamheten. 

Vikariatet gäller till och med mars 2020 för vår medarbetare som går på föräldraledighet.  

Avdelningsbeskrivning

Du ingår i ett controllerteam på tre personer och ingår i produktionens ledningsgrupp både i Grängesberg och Hällefors. Du rapporterar direkt till senior controller för Varuförsörjningen.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för produktionsredovisning samt analys och uppföljning av standardkostnader och varianser för våra två anläggningar, Hällefors och Grängesberg. Du följer även upp de strategiska, ekonomiska och operationella målen som organisationen har. För dessa två anläggningar ansvarar du även för genomförande av prognos och budgetprocesser.

Du följer samtliga produktionsflöden och efterkalkyler tas fram och analyseras månadsvis. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att föreslå effektivitetsförbättringar mot bakgrund av gjorda analyser.

Produktionsledningen blir en nära samarbetspartner där du även kommer att bistå dina kollegor med ekonomisk sakkunskap gällande internredovisning och investeringskalkyler.

Kravprofil & personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta verksamhetsnära med många kontaktytor i hela organisationen. Du har erfarenhet från att arbeta i integrerade affärssystem i tillverkande bolag.

Som person är du självgående och ansvarstagande eftersom stora delar av arbete kommer ske på egen hand och rollen innefattar stora möjligheter att driva egna projekt och förbättringar. Då du deltar och presenterar i ledningsgruppen är det av stor vikt att du ska känna dig bekväm i att presentera dina analyser och resultat på pedagogiskt sätt.

I rollen är det även viktigt att ha en god samarbetsförmåga och att du trivs med att bygga relationer inom samtliga delar av organisationen.

Som person är du analytisk, initiativrik och har god känsla för såväl detaljer som helheten. Du är affärsinriktad och kvalitetsmedveten med mycket god förmåga att prioritera och arbeta mot deadlines. Vidare är du självständig och strukturerad samt fokuserar på att driva verksamheten framåt.

Då tjänsten innebär resor till Hällefors och Stockholm är körkort ett krav.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 30 september
Tillträdesdag: snarast
Varaktighet/arbetstid: vikariat/heltid
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej