Inaktiv platsannons

ENGAGEMANG MED HJÄRTA. Bli en del av en ny stödverksamhet av- och för unga killar. i Vadstena

Under... I och med bristen på stödverksamheter som riktar sig mot killar så startade vi på Under Kevlaret en stödchatt för killar hösten 2017. Nu utökar vi verksamheten! För dig som identifierar dig som kille, är över 20 år och vill vara...

Om tjänsten

Under Kevlaret

I och med bristen på stödverksamheter som riktar sig mot killar så startade vi på Under Kevlaret en stödchatt för killar hösten 2017. Nu utökar vi verksamheten! För dig som identifierar dig som kille, är över 20 år och vill vara en del av en snabbt växande förening som jobbar mot machokultur och för killars psykiska hälsa - välkommen att skicka in din ansökan att bli volontär hos oss! Tillsammans skapar vi ett tryggt sammanhang för unga killar att be om hjälp när livet händer.

När och var ska uppdraget genomföras: 
För att bli volontär behöver du medverka på en obligatorisk grundutbildning den på Starby Hotell i Vadstena, Östergötland. Starttid: 09.00 fredagen 19 oktober. Sluttid: Cirka 16.00 söndagen 21 oktober. Utbildningen, kost och boende är gratis och Under Kevlaret ersätter resor upp till 500kr per person.
Specifika önskemål eller information: 
Självklart är alla(!) som identifierar sig som kille/man välkommen att ansöka, men för att kunna representera- och tilltala en bredare målgrupp, så ser vi extra gärna att du som ansöker har ett annat ursprung än svenskt, är HBTQ+-person, lever med någon form av funktionsvariation, eller på andra sätt kan bidra till att UK-teamet kan representera en bredare målgrupp.
Minimiåtagande: 
Ditt uppdrag som volontär skulle innebära att bemanna vår chatt för killar en gång varannan vecka, totalt fyra timmar per månad.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vadstena
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vadstena | Volontärarbete