Inaktiv platsannons

Ambassadörer Mittuniversitetet Sundsvall

Om tjänsten

Ambassadörer Mittuniversitetet Sundsvall Sundsvall
Sista ansökan 2018-11-12

Din roll i laget    
Nu söker vi dig som vill vara Ateas förlängda arm ute på ditt Universitet. Vi vill att du som vår ambassadör genomför löpande employer branding aktiviteter under året tillsammans med din kontaktperson på Atea. Du kommer under din Ambassadörstid att skapa goda kontakter inom Atea vilket öppnar dörrar för framtida ex-jobb och förhoppningsvis blir du efter studierna en medarbetare på Atea. För sistaårsstudenter kommer du att även ingå i rekryteringsprocessen till vårt traineeprogram.    
 
Som Ambassadör kommer du känna att du är en del av oss och kommer att delta på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter. Du kommer också under ambassadörstiden få tillgång till dator för att kunna utföra ditt uppdrag.   
 
För att lyckas som Ambassadör behöver du:    
  • Intresse och erfarenhet av studentengagemang såsom kår och sektioner   
  • Vara intresserad och verksam på sociala medier    
  • Ha ett brett kontaktnät inom studentvärlden      
Vårt erbjudande till dig    
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.    
 
Ansökan  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 12:e november. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Norberg,  
 
Välkommen till Atea!    
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Västernorrlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis