Inaktiv platsannons

Kategorichef Bröd i Stockholm

Om tjänsten

Dagab inköp & logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.  

Bli en av oss

Tjänsten tillhör Affärsområdet Märkesvaror inom Dagab Inköp & Logistik. Vi arbetar med att skapa ett attraktivt och konkurrenskraftigt sortiment till våra kunder inom Willys, Hemköp, Mat.se, Snabbgross och våra Externa Affärer. Vi arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning och lönsamhet, samt minska kostnader inom hela värdekedjan. Till Märkesvaror tillhör Kategoriområdena Speceri & Frys, Drycker, Snacks & Konfektyr, Non Food, Hälsa & Välmående samt Mejeri, Ost, Ägg & Bröd.

Det här får du göra

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att driva och utveckla kategorin och sortimentet i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Du ansvarar för kalkyler, förhandlingar och avtal med leverantörer samt har budgetansvar för kostnader och intäkter inom kategorin. Du genomför sortimentsrevideringar och ansvarar för att revideringsprocessen efterföljs. För att lyckas i rollen behöver du ha ett välfungerande och nära samarbete med kedjorna och handlarna samt övriga avdelningar inom Dagab Inköp & Logistik. 

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har högskoleutbildningen inom ekonomi, inköp, logistik eller motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av förhandling, avtal och leverantörsarbete. Goda kunskaper om dagligvaruhandeln och ett starkt intresse för mat i kombination med ett gott affärssinne är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.  

Som person är du driven, resultatinriktad och initiativrik. Du är kommunikativ och du bygger goda och långsiktiga relationer. Du har ett sinne för affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis