Inaktiv platsannons

Intresseanmälan - Dagab i Göteborg söker Lagerarbetare

Om tjänsten

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Dagabs lagerverksamhet i Göteborg behöver förstärkning. Om du är intresserad av att jobba som lagerarbetare hos oss med start senare i höst/vinter ser vi fram emot att ta del av din intresseanmälan. Du som anmäler intresse kommer att bli kontaktad då vi startar rekrytering till något av våra lager.

 

 

 

Det här får du göra

Som lagermedarbetare är du en viktig del av ett lag. Du plockar varor med hjälp av ett röststyrt plockstöd och truck. Därför är körvana med truck och validerad truckutbildning meriterande men vi utbildar alla som börjar jobba hos oss.

 

Det här förväntar vi oss

Du behöver vara minst 18 år eftersom du kommer att använda truck i arbetet. För att klara arbetet så är det viktigt att du tar hand om din hälsa och förstår vikten av att jobba ergonomiskt korrekt. Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och du kan arbeta självständigt efter tydliga mål, med arbetslagets bästa för ögonen. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig.

 

Erfarenhet av lagerarbete eller andra likvärdiga arbeten är meriterande.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning, därför vill vi uppmuntra kvinnor att söka.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb