Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig i Borås

Om tjänsten

Om jobbet 

Hedin Bil växer och expanderar. Nu söker vi ytterligare en Redovisningsansvarig för att förstärka vår ekonomiavdelning på huvudkontoret i Mölndal. Vi söker dig som kan ta ett övergripande ansvar för redovisningen i två av våra mindre dotterbolag. Vi arbetar med bilmärken som Mercedes, Kia, Opel, Ford, m fl. Totalt arbetar vi med drygt 25 märken. Hos Hedin Bil får du möjlighet att bli en del av ett positivt team i ett företag med framåtanda och tillväxt. Du rapporterar till ekonomichef. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsansvarig 

◾ Övergripande ansvar för redovisningen för två av våra mindre dotterbolag 

◾ Månads- och årsbokslut 

◾ Avstämningar 

◾ Moms- och skattedeklarationer 

◾ Löpande dokumentation och uppdatering av processer och rutiner 

◾ Myndighetsrapportering 

Din profil 

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av självständigt bokslutsarbete. Du har gedigen kunskap inom redovisning och erfarenhet av årsbokslut, skatt och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet från Kobra och Palette, och kanske har jobbat i Bilbranschen tidigare. Du har goda kunskaper i Excel.  

För att trivas i rollen som Redovisningsansvarig är det viktigt att du är en stabil och ansvarstagande lagspelare som alltid levererar ett kvalitativt arbete. Du är noggrann, analytisk, ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Vidare är du pedagogisk i ditt sätt att förklara svåra ekonomiska begrepp samt en serviceinriktad person. 

Vi erbjuder  

Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i ett tillväxtbolag. Sysselsättningsgraden är på heltid och tjänsten är en provanställning på 6 månader, med tillträde snarast. Du kommer att ingå i ett team på ca 20 personer som jobbar på ekonomiavdelningen. Från huvudkontoret sköter vi redovisningen av 5 av våra dotterbolag, och fler bolag är på väg in. Vi ansvarar för redovisning, kundreskontra och leverantörsreskontra.  

Välkommen med din ansökan! 

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! 

Vill du vara med på vår resa? 

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders Hedin, I.A. Hedin Bil i Borås. Till en början var man 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. Snabbspola framåt till 2018 och Hedin Bil är nordens största privatägda bilåterförsäljare. Inget av det hade varit möjligt utan de drygt 2700 anställda som varje dag bidrar till Hedin Bils unika framgång. Numer ingår Hedin Bil i Anders Hedin Invest-koncernen där man bland annat finner bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg. Sammanlagt har koncernen 3300 anställda och beräknas omsätta 24 miljarder SEK under 2018. 

Hedin Bil har fortfarande samma familjekänsla som familjen Hedin skapade, men möjligheterna är nu oändliga. Vi garanterar dig en arbetsplats i ett unikt bolag och chansen att vara med på en resa som inte liknar någon annan. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej