Inaktiv platsannons

Driven konsult inom finansiell rapportering i Stockholm

Driven konsult inom finansiell...   Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har...

Om tjänsten

Driven konsult inom finansiell rapportering

 

Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt? Vi söker dig som vill arbeta som konsult och hjälpa börsbolag att utveckla sin finansiella rapportering.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss har du en bred roll och arbetar med att hjälpa våra kunder med redovisningsteknisk rådgivning, finansiell rapportering, värdering, intern styrning och kontroll och investerarrelationer. I dina uppgifter ingår allt från enklare företagspresentationer till hela ekonomistyrningsfunktioner. Du behöver en övergripande förståelse för redovisning och regelverken som styr den finansiella rapporteringen. Du skapar, driver och utvecklar dina egna affärer, arbetar mot uppsatta mål samt bygger, utvecklar och förvaltar dina kundrelationer. Till din hjälp finns kompetenta och engagerade kollegor och Kantons långa erfarenhet från branschen. Du kommer att få arbeta med väletablerade kunder i ett ambitiöst team med utgångspunkt i centrala Stockholm.

Om Kanton

Kanton är ett konsultföretag som arbetar med strategisk finansiell rapportering. Vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till kapitalmarknaden och andra intressenter. Övergripande tjänsteområden är finansiell rapportering, hållbarhetsredovisning, rådgivning inom investerarrelationer, bolagsstyrning, värdering och börsintroduktioner. Vi har funnits sedan 2003 och är idag nio anställda. Nu letar vi efter nya kollegor som vill vara med och växa med oss!

Din profil

Vi söker dig som är självgående och målinriktad och vill växa i din roll som konsult. Du är social, gillar att ta kontakt med nya människor och är inte rädd för en utmaning. Du är också positiv, serviceinriktad och gillar att jobba mot deadlines.

Kvalifikationer:

  • Examen från universitet eller högskola inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller liknande erfarenhet från ett eller flera av våra tjänsteområden

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

  • Goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har:

  • 2-3 års erfarenhet som redovisningskonsult, controller eller liknande

  • Erfarenhet från projektledning med kundansvar

  • Kommit i kontakt med IFRS

  • Känner till riktlinjer kring hållbarhetsredovisning såsom exempelvis GRI

Vad vi erbjuder

  • Dynamisk arbetsmiljö

  • Möjligheten att utforma din egen roll utifrån dina styrkor och erfarenheter

  • Utvecklingsmöjligheter och utbildning inom relevanta områden

  • Ett gäng härliga kollegor som stöttar varandra och har högt i tak

  • Friskvårdsbidrag

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, vi tillämpar sex månader provanställning.

Placering: Stockholm

Lön: Månadslön

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 31 oktober, urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta Joanna Davies på 08-613 39 02.

För mer information om Kantons olika tjänster se

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej