Inaktiv platsannons

Projektledare inom utbildning och kommunikation, vikariat i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Vi söker en driven projektledare vars ansvarsområde sträcker sig från att rulla ut internationella projekt som ska implementeras i Sverige till att analysera resultaten av dagens utbildningar och riktlinjer för att identifiera förbättringspotential. Då Lidl finns både i Sverige och internationellt kommer det att innebär en del internationella kontakter.

Försäljningsteamet på huvudkontoret ansvarar för fortbildning av personalen i butik och du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas så att vi säkerställer en hög kompetens- och kunskapsnivå. Du kommer att driva dina egna projekt som rör utbildning och kommunikation mot våra Lidl-butiker. Stort fokus kommer att ligga på e-learning. Detta innebär även att du håller i presentationer, workshops och utbildningar inom de områden som ditt ansvarsområde/dina projekt berör.

 
Din bakgrund

Du har i grunden en relevant avslutad universitetsutbildning och minst några års erfarenhet i liknande roll. Du har en fallenhet för pedagogik och en bra känsla för det svenska språket. Du är även naturligt resultatorienterad, strukturerad, noggrann och har förmågan att hantera löpande uppgifter samtidigt som du driver många parallella delprojekt.

Du har en pedagogisk ådra, är en skicklig kommunikatör, har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp, drivs av att lära dig nya saker samt trivs med att hålla presentationer och förmedla kunskap till andra. Vi utgår ifrån att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift och tyskakunskaper är mycket meriterande. Goda kunskaper i MS Office är ett krav.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)