Inaktiv platsannons

Junior Consultant Projektledare Varuförsörjning, Halmstad

Din...   Vi söker en Projektledare/Junior Consultant till vår Varuförsörjning. På avdelningen arbetar idag 10 medarbetare med varierande ansvar. Teamets arbetsuppgifter består av varuplanering, controlling, kampanjövervakning och f...

Om tjänsten

Din roll

 

Vi söker en Projektledare/Junior Consultant till vår Varuförsörjning. På avdelningen arbetar idag 10 medarbetare med varierande ansvar. Teamets arbetsuppgifter består av varuplanering, controlling, kampanjövervakning och färskhetkontroll m.m. På dagsbasis ser vi över strategier samt utför behovsanalyser och prognoser för varor som beställs in och säkerställer tillgänglighet och varubeståndet i våra butiker. Varuförsörjning fungerar även som en länk mellan centrala inköpsavdelningen, den regionala försäljningsverksamheten och logistikavdelningen.

Målsättning med tjänsten är att ansvara för utveckling och effektivisering av varuflödesprocesser och dess rutiner samt att kunna överta ansvar för olika områden inom varuförsörjning i framtiden. Du arbetar med allt från mindre uppgifter till större projekt som du antingen deltar i eller ansvarar för.

Under inspirerande första månader inarbetas du initialt i rollerna på avdelningen och får en gedigen inblick i organisationen och vårt arbetssätt. Du kommer lära dig att lägga beställningar, övervaka inleveranser, kontrollera butiksbeställningar, säkerställa färskheten i butik och lager mm. Din geografiska placering kommer initialt vara Halmstad men kan komma att förändras till annan region/kontor.

 
Din bakgrund

 

Vi ser gärna att du i grunden har en eftergymnasial utbildning eller en akademisk utbildning. Du kan till exempel ha läst varuplanering, affärslogistik, controlling, supply chain eller ekonomistyrning. Du har god analytisk förmåga, är resultatorienterad och hanterar med lätthet löpande uppgifter samtidigt som du driver parallella projekt. För oss är det också en fördel om du är ansvarstagande, strukturerad och samarbetsvillig. Erfarenhet av detaljhandel är meriterande. Office-paketet hanterar du väl och har goda kunskaper i engelska. Då koncernspråket är tyska ser vi språkliga kunskaper i tyska som meriterande.

För att trivas hos oss är du en entusiastisk, karismatisk, kreativ och engagerad person som har en stark drivkraft att utveckla dig själv och ditt ansvarsområde.

 
Vad vi erbjuder

 

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning, tillträde 1/1 2019 eller efter överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)